Selecteer een pagina

Neem contact met ons op

Neem vandaag nog contact met ons op en wij vertellen je graag over onze expertise en softwareoplossingen en hoe wij je kunnen helpen.

Kennismaking

Vul onderstaand formulier in en wij nemen snel contact met je op. Of bel ons op 076 – 508 34 30 of stuur een bericht naar info@roes.nl.

Support

Wanneer je met een probleem of vraag zit die urgent is bel dan met 076 – 508 34 30. Je kan ons ook via de mail (info@roes.nl) of onderstaand formulier bereiken. 

Contactformulier

4 + 15 =

Ons team

ROES IT heeft een groot hart voor maatwerk softwareontwikkeling. We vinden het belangrijk om een persoonlijke relatie op te bouwen met onze klanten en we streven ernaar om meer te zijn dan alleen een leverancier – we willen een strategische partner zijn die onze klanten ondersteunt. Ons vaste team bestaat uit:

Erwin Snijders

Erwin Snijders

Architect en Lead Developer

Erwin is een ervaren architect en lead developer met een passie voor het creëren van innovatieve softwareoplossingen. Hij heeft een sterke technische achtergrond en een ruime ervaring in het leiden van softwareontwikkelingsprojecten. Erwin is ervan overtuigd dat software een positieve impact kan hebben op de wereld en hij is gepassioneerd om software te ontwikkelen die het leven en werken van mensen beter maakt.

Rob Oorlog

Rob Oorlog

Architect en Lead Developer

Rob is de full stack developer, die applicaties van A tot Z ontwikkelt en ook dev-ops werkzaamheden verricht. Ook zorgt Rob dat infrastructuren en digitale processen op een veilige manier zijn ingericht. Rob heeft een succesvolle track record van het leveren van applicaties aan klanten in verschillende branches. Rob heeft een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en is erg servicegericht. Hij is altijd bereid om extra inspanningen te leveren om de klanttevredenheid te garanderen.

Dennis Melet

Dennis Melet

Software Developer

Als software developer gaat er geen dag voorbij dat je niet leert en jezelf kan uitdagen. Dat is ook de reden waarom Dennis dit vak zo leuk vindt. Dennis is een echte teamspeler die ervoor zorgt dat de software goed werkt en goed blijft werken. Hij is vooral bezig met het schrijven van de code voor optimalisaties en doorontwikkeling van applicaties. Hij heeft daarnaast veel verstand van technieken om softwaresystemen op elkaar aan te sluiten.

Wout Schouten

Wout Schouten

Projectmanager

In zijn rol als projectmanager is Wout verantwoordelijk voor het volledige projectmanagementproces, van het opstellen van een projectplan tot het bewaken van de voortgang en het managen van risico’s. Hij werkt nauw samen met klanten en stakeholders om hun behoeften te begrijpen en met de ontwikkelaars te vertalen in technische oplossingen. Wout is een gedreven en enthousiaste professional die altijd op zoek is naar nieuwe uitdagingen.

Bert van Loon

Bert van Loon

Strategisch adviseur

Bert bekleedde diverse functies in sales, marketing en business development. In 1997 lanceerde hij zijn eigen strategie- en conceptpraktijk. Bert zorgt dat business en creativiteit de handen ineen slaan om klantgeluk te creëren. Hij ondersteunt ROES IT  om haar marketing- en salesdoelstellingen te realiseren.

Hugo Kooiman

Hugo Kooiman

Managing Director

Hugo leidt het team van ROES IT. Hij is Chartered Financial Analyst (CFA®) en heeft jaren ervaring met het bouwen van financiële modellen, eerst bij het telecomteam van ABN Amro Capital en later vanuit zijn eigen bedrijf Fevenue, dat systemen bouwt voor onder andere de RVO. Hugo is verantwoordelijk voor de bedrijfsstrategie van ROES IT en coacht het team vanuit een duidelijke visie.  

Iratxe Florez

Iratxe Florez

IT Support Engineer

Van Spaanse afkomst met een achtergrond in taalonderwijs is Iraxte op haar 28ste in Nederland komen wonen en haar IT-carrière begonnen in Support. Ze is doorgegroeid in business consultancy en support management. Bij Quest Forecast zorgt ze dat het platform de beste performance levert en kan doorgroeien in vernieuwende functionaliteit middels waardevolle feedback van klanten.

Onze partners

Door de ontwikkelingen binnen het digitale landschap draait het niet alleen om het hebben van de nieuwste technologieën, maar is het belang van sterke partnerschappen.