ir. Rob Oorlog

"Een groot econoom gaat verloren," was de veelzeggende reactie van zijn leraar Economie toen Rob zijn keuze voor Technische Informatica aan de TU Delft bekend maakte.

Toch bleek het een juiste keuze geweest te zijn. Een logisch vervolg op zijn interesse voor computers en internet. Als een van de eersten begin jaren negentig was Rob online te vinden.

 

Hierbij bleef het echter niet bij het bekijken van websites, al snel ging Rob ze zelf maken. Een praktische kant die hij bij zijn studie miste. Toen hij klasgenoot Erwin tegenkwam, was dat de geboorte van een vruchtvolle samenwerking.

ir. Erwin Snijders

Als kleine jongen was Erwin altijd al bezig met techniek en computers. Zijn passie voor schaatsen bracht hem echter naar de TU Delft in plaats van naar Eindhoven.

De ijsbaan in Eindhoven was toen nog niet overdekt, terwijl de ijsbaan in de buurt van Delft dit wel was. De combinatie van sport & studie beviel hem goed, maar hij miste nog iets. Creƫren en innoveren.

 

Toen hij bij zijn studie Technische Informatica in het eerste jaar Rob tegenkwam, klikte het direct. Een gezamelijke passie voor software en internet zorgde voor een diepe vriendschap.

 

Vanaf dat moment lopen de 'leerplannen van het leven' van beide vennoten nagenoeg parallel. Tijdens hun studie richtten ze ROES WebDesign op en gingen tussen de colleges door aan de slag met hun eigen bedrijf. In 2003 hebben ze binnen ROES hun afstudeerproject uitgevoerd en aan het eind van dat jaar zijn ze cum laude afgestudeerd.

 

Begin 2004 stonden zij voor de keuze om ieder hun eigen weg te gaan of zich in het avontuur te storten en door te gaan met ROES. Dit laatste is het geworden en sindsdien zijn ze iedere dag vol passie en enthousiasme aan de slag om voor hun klanten de absoluut beste software te ontwikkelen.

Partners

Als netwerk organisatie werken wij regelmatig samen met specialisten in uiteenlopende vakgebieden. Vaak zijn dit vormgevers en marketeers, maar vaak werken we ook samen met programmeurs.

 

Op onze partner pagina staan onze meest gewaardeerde collega's.